torsdag den 16. juni 2011

Nyt trænerteam i BGA

BGA præsenterer i dag klubbens nye trænerteam. Fremover skal holdet ledes af Philip Frikke-Schmidt og Jonas Borup Jensen, der begge kommer fra egne række.
BGA reddede livet i 2. division Øst, og nu præsenterer klubben så et nyt trænerteam bestående af Philip Frikke-Schmidt og Jonas Borup Jensen. Begge trænere er hentet internt i klubben.
- Philip har gennem det seneste år stået i spidsen for BGA's U19-mandskab, som han har ført til topplaceringer i henholdsvis 3. division og senest til en finaleplads i 2.division. En imponerende bedrift, som skyldes hans professionelle tilgang og passion for fodbold samt hans enestående lederegenskaber. Kvalifikationer som gør, at vi aldrig har været i tvivl om, at Philip skulle være vores kommende cheftræner, hedder det i en pressemeddelelse på klubbens hjemmeside.
Philip Frikke-Schmidt er 36 år og i gang med UEFA's A-træner licens. Han har tidligere været i klubber som B1903, FA2000, Ølstykke FC, Lyngby, Skjold og HIK - primært med ansvar for U17- og U19-mandskaber.
Jonas Borup-Jensen kommer fra en funktion som ansvarlig for BGA’s B-trup. Han spillede som aktiv for Herlev og har trænet B1973 Herlev.
BGA har ligeledes tilknyttet Morten Gericke, Flemming Christensen og Bjørn Christensen omkring førsteholdet.

Kilde: Bold.dk og BGA's hjemmeside

Ingen kommentarer: