torsdag den 9. december 2004

Glenn Hoddle ny manager i Wolves

Glenn Hoddle, tidligere engelsk landstræner, er udnævnt til ny manager i Wolves. Glenn Hoddle har tidligere desuden været manager i Swindon, Chelsea, Southampton og Arsenal. Som spiller havde Hoddle en glorværdig karriere som landsholdsspiller for England og for Tottenham, Monaco, Swindon og Chelsea.
Glenn Hoddle er ansat på en 6 måneders kontrakt, så parterne kan se hinanden an. Men alt er lagt op til en 4 års kontraktforlængelse.
Hoddle og Wolves blev enige i søndags (5.12.04), men aftalen blev først offentliggjort tirsdag. Tirsdag aften så Glenn Hoddle så den udskudte kamp på Molineux mellem Wolves og Millwall. I den kamp stod den midlertidige manager Stuart Gray i spidsen for holdet, medens Hoddle så kampen fra "the Director Box".
Kampen blev en meget skuffende affære, da holdet spillede elendig og tabte 2 - 1.
Så Glenn Hoddle har et stort stykke arbejde foran sig, hvis han skal sikre Wolves tilbagevenden til Premier Leauge allerede i denne sæson.
Stuart Gray bliver i Wolves som træner og Glenn Hoddle's højre hånd.
Vi håber at managerskiftet får den ønskede effekt og Glenn Hoddle kan tilføre holdet en masse kampgejst og en masse sejre.
Good luck.

Ingen kommentarer: