lørdag den 17. januar 2009

En sejr, tak

Så gælder det Bristol City. Og nu skal der gerne en sejr på kortet. Sidste lørdag gav desværre et 3-1 nederlag på hjemmebane til Preston. Det selvom Wolves kom foran efter 20 minutters, da Prestons målmand sendte et udspark direkte i fødderne på Sylvan Ebanks-Blake, som let scorede. Men herefter gik alt galt og igen fik modstanderne scoret få minutter efter Wolves' mål. Desuden fik Wolves tilkendt et straffespark af dommeren, som så efterfølgende afblæste kendelsen, efter at kave konsulteret linievogteren. 2 af Prestons mål blev iøvrigt scoret af Stephen Elliott, som indtil for nylig var Wolves-spiller.

I tirsdags blev det dog til en 2-0 sejr på udebane mod Birmingham i den udsatte FA-cup kamp. I 4. runde skal Wolves på hjemmebane møde Middlesbrough fra Premier League. Kampen skal spilles i næste weekend, den 24.-25. januar.

Men her til aften gælder det Bristol City på udebane. Og med kun 4 point ned til nummer 2, Reading, ville en sejr være endog meget velkommen.
Specielt da eftermiddagens kampe betød at Birmingham via uafgjort på hjemmebane mod Cardiff, mistede 2 point. Reading tabte desuden på udebane til Swansea. Så dermed har Wolves alle tiders chance for, ved en sejr, at trække lidt fra de 2 forfølgerhold