søndag den 16. maj 2010

Nederlag til BGA

På en regnvåd og ujævn Greve Stadion, tabte BGA idag 2-1 til Greve. 108 tilskuere - de fleste selvfølgelig fra Greve - var på plads da spillerne løb på banen, og en lille skare af de mest entusiastiske Greve-fans smed konfettiruller i Greve-farverne blå og hvid ud mod banen. Emil Mustafa Sahin bragte Greve foran efter 16 minutter. Efter 27 minutter lykkedes det Simon Hanghøj at udligne på hovedstød, men det holdt desværre kun i 2 minutter. Mads Wilhelmsen scorede til 2-1 for Greve, som også blev kampens resultat. BGA pressede voldsomt i kampens ca. 20 minutter, men desværre uden held. Det var den 5 kamp i år jeg har set med BGA, og desværre har de bedste resultater været 2 uafgjorte kampe. 0-0 ude mod Allerød og 1-1 hjemme mod Vanløse.
Men forhåbenligt smager vi sejrens sødme i næste kamp, som er onsdag den 26. maj kl. 19.00 på udebane i Nykøbing Falster mod LFA.