søndag den 28. november 2010

Endelig sejr til Wolves

Oktober og november måned har været 2 svære måneder at være Wolves-supporter i. I hver tilfælde rent resultatmæssigt. Spillet har egentligt været godt nok, men holdet har i mange kampe smidt point og sejre væk i de sidste minutter. Da det blev rettet, fik vi i stedet mål imod os indenfor de første minutter af kampene. Og så bliver det svært at vinde kampe. Mod Sunderland på hjemmebane kom Wolves foran 1-0 i 2. halvleg. Men symptomatisk scorede Sunderland så 2 gange og med 13 minutter tilbage så det umuligt ud for Wolves. Med med mål af Stephen Hunt og Sylvan Ebanks-Blake (billedet) i henholdsvis det 81. og 89. minut, blev sorg til glæde vendt. En 3-2 sejr var sikret. Lad os håbe dette var vendepunktet...