lørdag den 2. marts 2013

Uafgjort i overtid

Den første sejr i 2 måneder kom ikke i går mod Watford. Wolves var ikke i stand til at styre og dominere kampen. Tværtimod var det tydeligt hvem der var tophold og hvem der var bundhold. Wolves havde en stor chance i begyndelsen af kampen, hvor  Bjorn Bergmann Sigurdsson skulle have scoret. Men en refleksredning af Watford's målmand hindrede den 1-0 føring til Wolves, som måske kunne have ændret kampens gang. Istedet kom Wolves bagud kort før pausen. Et unødvendigt (og tvivlsomt) frispark lige udenfor Wolves' målfelt blev omsat i mål. 2. halvleg viste ikke et Wolverhampton-hold med kniven for struben. Chancerne til Wolves var få og Watford dominerede kampen. Det var ikke en optimistisk og selvsikker optræden fra Wolves - men spil af et hold uden tro på egne evner.
At Bakary Sako med sit kolde højreben så sikrede Wolves 1 point i overtiden, skal så være det vi skal have vores optimisme i for de resterende 11 kampe.