tirsdag den 26. november 2013

Fra rygtebørsen

Klippet fra bold.dk:
FC København er ikke kommet med et konkret bud på Björn Sigurdarson, men interessen fra Ståle Solbakken er interessant for islændingen.
Islandske fotbolti.net satte i weekenden Wolverhampton-angriberen Björn Sigurdarson i forbindelse med FC København. Ståle Solbakken kender angriberen ganske godt fra sin tid i den engelske klub, og her efterlod FCK-træneren et godt indtryk hos Sigurdarson.
- Der er intet konkret i øjeblikket, men Björn vil gerne have afklaret sin situation hurtigst muligt, siger agent Jerry de Koning til bold.dk.
- København er bestemt en god klub, og vi vil kigge i deres retning, hvis Ståle bliver konkret. Ståle købte ham til Wolves for halvandet år siden, så det er ingen hemmelighed at han kender Björn og kan lide ham som spiller, ligesom Björn er glad for Ståle som træner.
22-årige Sigurdarson har i denne sæson mest været brugt som indhopper i Wolverhampton. Han har fået 16 kampe i League 1, heraf ti som indskifter. Han blev sidste sommer hentet til klubben fra norske Lillestrøm.

Ingen kommentarer: