lørdag den 30. november 2013

22 millioner for Sigurdarson

FC København-emnet Björn Sigurdarsons agent mener, at Wolverhampton vil have over 20 millioner kroner for islændingen
Björn Sigurdarsons agent bekræftede tidligere på ugen over for bold.dk, at FC København har vist interesse for Wolverhamptons islandske bænkevarmer.
Det bliver imidlertid en bekostelig affære for de danske mestre at købe angriberen, for Wolves vil gerne have de 22 millioner, de købte ham for, igen.
- De betalte omkring 22 millioner kroner for ham, og det vil nok være deres startpris. Men det er mange penge, og ikke mange klubber vil betale det for en spiller, som har siddet på bænken i League 1. Wolves vil sikkert gerne sælge for den rigtige pris. Der er en interesseret klub i Holland og én i Belgien, men de har ikke pengene, siger agenten Jerry de Koning til Express & Star.
Han ser derfor en lejeaftale som den oplagte løsning.
- En lejeaftale ville være ideel. En indskiftningsspiller i League 1 går normalt ikke for mange penge, og hvis klubben ikke kan få en god aftale i stand, så ville det være bedre at leje ham ud og få en bedre spiller tilbage.
- FC København har vist interesse, men jeg ved ikke, om de har pengene til at købe ham.
Sigurdarson, der kom til Wolves fra Lillestrøm i 2012, har stadig to et halvt år tilbage af sin kontrakt med Wolves, hvor han havde Ståle Solbakken som træner i sidste sæson.
Kilde: Bold.dk

Ingen kommentarer: