mandag den 13. april 2009

Efter Southampton - så Derby

Wolves reagerede prompte på 0 - 2 nederlaget mandag aften mod Birmingham, med at besejre Southampton med 3 - 0. Efter at have set "højdepunkter" fra kampen mod Birmingham, må jeg konstatere at nederlaget var både tåbelig og ærgelig. Birmingham bliver reduceret til 10 mand efter en udvisning, og alligevel scorer de til 1-0 i 1,halvlegs overtid, på et fumlemål hvor bolden bliver løbet ind med kroppen. I anden halvleg er en dårlig tilbagelægning efter 69 min. skyld i 2 - 0 målet og afgør reelt kampen. Var kampen gået til halvleg med 0 - 0, ville det være blevet en helt anden kamp. Ærgeligt, ærgeligt - men også Wolves i en nøddeskal.

Heldigvis kom klubben ovenpå igen 4 dage efter med 3 - 0 sejren over Southampton. Wolves scorede allerede i 1. minut og var foran med 3 mål efter 19 min. Solidt og med stor viljestyrke i en kamp hvor hverken Iwelumo eller Ebanks-Blake var med. Begge de 2 Wolves topscorere var ude med skader. Ebanks-Blake blev skadet under træning, medens Iwelumo blev båret skadet ud i Birmingham-kampen. Ingen af de 2 spillere bliver klar til dagens kamp på udebane mod Derby. En rigtig svær kamp venter, da Derby ikke har tabt på hjemmebane i ligaen de sidste 8 kampe. Og selvom Derby med en sejr i sidste runde så godt som sikrede sin eksistens i divisionen, skal Wolves ikke regne med at få en walk-over.

Wolves har her hvor der mangler 4 runder, 4 point ned til Birmingham og 5 til Sheffield U. Birmingham fik nemlig kun 0-0 på udebane mod bundholdet Charlton, medens Sheffield U bl.a. med en sejr på udebane over Reading er spurtet frem i tabellen.