lørdag den 18. april 2009

What a day

Idag, lørdag den 18. april er dagen hvor Wolves har 1. forsøg af 3, på at sikre sig oprykning til Premier League. Sidst holdet spillede i Premier League var i sæsonen 2003/04, hvor vi kun fik den ene sæson, inden turen gik tilbage til Championship.
Første forsøg idag er på hjemmebane mod Queens Park Rangers (QPR). En svær kamp, da QPR er et rigtigt godt hold, som Wolves traditionelt har det svært med. Således også da vi i denne sæson mødte dem på udebane, og tabte med 1-0. Dagens kamp har selvfølgelig skabt en forventningsfuld stemning i hele Wolverhampton, og man forventer et udsolgt Molineux. Men manager Mick McCarthy maner til besindighed og nøjes med at sige at han er rigtig glad for at Wolves her på 3. sidste spilledag, er i stand til selv at kunne afgøre sin skæbne. Det er en meget fordelagtig position at være i.
Topscorer Sylvan Ebanks-Blake er kommet over sin skade, og har meldt sig klar til dagens kamp. Andy Keogh og Sam Vokes har gjort det rigtig godt i de 2 sidste kampe, hvor Ebanks-Blake og Chris Iwelumo har været skadet. Ligeledes har Marlon Harewood, som Wolves har lånt i Aston Villa, gjort det godt. Så det bliver spændende at se hvilken opstilling Mick McCarthy vælger.
Så er holdopstillingen kommet:
Hennessey, Foley, Craddock, Berra, Ward, Edwards, Henry, Jones, Jarvis, Ebanks-Blake, Keogh. Subs.: Higgs, Stearman, Reid, Vokes, Harewood.

46 min.: 1-0. Sylvan Ebanks-Blake scorer efter en fejl i QPR's forsvar. Keogh afleverer til Ebanks-Blake, som let scorer på 3-4 yards afstand. Molineux går amok.

92 min: We are back in Premier League. Yes, yes, yes....

Ingen kommentarer: