søndag den 29. maj 2011

BGA et skridt nærmere overlevelse

BGA kom et lille (stort) skridt nærmere overlevelse i 2. division Øst, da de igår på udebane på Skovvang Stadion vandt 0-1 over Allerød. Målet blev scoret 2 min. inde i dommerens overtid af Jonas Jørgensensen (billedet), som desværre i forbindelse med scoringen blev skadet.
De 2 halvlege var for BGA's vedkommende som nat og dag. I 1. halvleg formåede holdet ikke at tilspille sig reele målchancer, og de 3 kæder hang slet ikke sammen. Spilovertaget resulterede kun i at bolden blev flyttet rundt. Det ændrede sig heldigvis i 2. halvleg. Og allerede eftet 9-10 minutters spil havde BGA haft 3-4 kompetenta afslutninger, hvilket var 3 gange så mange som i hele 1. halvleg. Gennem samtlige af de sidste 45 min. var BGA ovenpå, medens Allerøds spillere betalte prisen for meget løbearbejde, og virkede som halvlegen skred frem mere og mere trætte og tunge. BGA tilspillede sig mange chancer, men først i overtiden kom det befriende mål.
Samtidig skete noget tilsvarende i Frederikssund, hvor Søllerød-Vedbæk scorede til 3-4 i slutminutterne.
Dermed er der nu 3 point ned til Frederikssund og BGA har en bedre målscore og desuden har Frederikssund et rigtigt svært slutprogram.
BGA's næste kamp er på hjemmebane på torsdag (Kristi Himmelfartsdag), hvor Greve kommer på besøg. En kamp der skal vindes, da Greve allerede er nedrykket,