søndag den 20. november 2011

Arti'kok


Torsdag aften var fruen og jeg på Restaurant Arti'kok på Hvidovrevej, lige ved Hvidovre Station.

Vi fik nedenstående fantastiske novembermenu, med udsøgte vin til. Stemning og betjening var helt i top. Så vil du have en kulinarisk oplevelse, kan vi anbefale Arti'kok i den grad.


Forret
Kastanje Bisque med saltet kammusling, syltede svampe og praline
2010 Chenin Blanc, Vouvray, Guy Saget, Frankrig

Mellemret
Stegt kalvebrissel "lidt som wienersnitzel" med brunet smør og urter
2010 Torrontés, La colonia, Loire, Frankrig

Hovedret
Variation af gris med jordskokkepuré, syltede græskar og kartoffelpavé
hertil kraftig braiserlage og fuglegræs
2010 Cabernet franc, Chinon, Loire, Frankrig

Dessert
Ymerfromage i chokolade med hvid chokoladecreme, aronia bær,
fennikel og estragon
Muscat de Beaumes de Venise, Frankrig

4 retter
med vinmenu

635 kr.

Ingen kommentarer: