lørdag den 1. december 2007

Wolves - holder stabiliteten?

Wolves skal i dag forsvare deres 4. plads i ligaen, når vi på hjemmebane møder Presten. Wolves' problem i mange år, har været manglende stabilitet. Bl. a. er mange point smidt væk i de sidste minutter af kampene, og så er det svært at hænge på i toppen. Wolves har i denne sæson, været mere stabile, uden af den grund at have været overbevisende. De er heller ikke holdet der vinder sikre sejre med 2, 3 eller 4 mål, hvor du bare sidder og nyder den kommende sejrs sødme. Tværtimod. Det ville være dejlig at slutte på én af de 2 pladser der sikrer direkte oprykning. Nerverne er ikke til opslidende play-off kampe.
Kampen slut:
På et fantastisk mål efter 55 minutter af Karl Henry, vandt Wolves kampen med 1-0. Og alt var som ovenstående. Wolves var under pres i perioder i 2. halvleg, og var lige ved at smide sejren væk i de sidste minutter. Med sejren rykkede Wolves op på en 3. plads, med 2 point op til en direkte oprykningsplads.